17.5 C
İstanbul
Perşembe, Mart 28, 2024

Başkan Yıldız’dan Giresun’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Giresun’da yaşanan sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, meclis üyeleri ve STK temsilcileri ile birlikte Giresun’da meydana gelen sel felaketinden dolayı bölgeyi ziyaret etti.

GİRESUN ZİYARETİNİN İLK DURAĞI DERELİ İLÇESİ OLDU

Beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak sel felaketinden en çok etkilenen Dereli ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Yıldız daha sonra afetten zarar gören esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

AFETTEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Başkan Yıldız beraberindeki heyetle birlikte Dereli ilçesinin ardından felaketten en çok etkilenen ikinci ilçe olan Yağlıdere’yi ziyaret etti. Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın ve Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ile birlikte ilçede incelemelerde bulunan heyet, vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

YILDIZ, ESPİYE GELEVERA DERESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Yıldız’ın bir sonraki durağı Espiye ilçesi oldu. Beraberindeki heyetle birlikte ilçeyi ziyaret eden Başkan Yıldız’a Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere karşıladı. Sel felaketinden en çok etkilenen yerlerden olan Espiye Gelevera Deresinde incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

EN SON HABERLER