19 C
İstanbul
Salı, Nisan 16, 2024

Süper Lig’de 15. Hafta: Başakşehir – Kasımpaşa

Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Başakşehir ile karşılaşıyor.

Kasımpaşa ligde şimdiye kadar 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi ile 18 puana sahip. Kasımpaşa son iki maçından puan çıkartamamıştı. Deplasmanda Yeni Malatya’ya 2-0 yenilen Kasımpaşa, geçen hafta da evinde Gaziantep’e 4-0 mağlup olmuştu.

Ligde oynadığı son 5 maçı kazanamayan turuncu-lacivertli takım ise Beşiktaş’a yenilmiş, Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor beraberliklerinden sonra Gaziantep FK ve Fenerbahçe’ye mağlup olmuştu. Medipol Başakşehir ligde 4 galibiyet, 6 yenilgi ve 3 beraberlikle 15 puan topladı.

İlk 11’ler Belli Oldu

Başakşehir: Volkan, Rafael, Skrtel, Epureanu, Cemali, Mahmut Tekdemir, Visca, Aleksic, Giuliano, Chadli, Gulbrandsen.

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Brecka, Sadiku, Haddadi, Tirpan, Aytaç, Hajradinovic, Anıl, Yusuf, Hodzic

Medipol Başakşehir – Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

27 Aralık Pazar günü, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00‘da başlayacak. Mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Koita’nın Sakatlığı Sürüyor

Kasımpaşa’da Koita, sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamayacak.

Medipol Başakşehir’in Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci bu mücadelede forma giyemeyecek.

Turuncu-lacivertli ekipte, Fenerbahçe ile oynadığı mücadelede kırmızı kart gören Brezilyalı oyuncu Rafael, PFDK’nin ceza iptali kararı ile Kasımpaşa karşısında takımındaki yerini alabilecek.

Sakatlığı geçen Mert Günok’un da bu mücadelede kaledeki yerini alması bekleniyor.

EN SON HABERLER